Recept na podzimní ovesnou kaši s arašídovým máslem, jablkem a skořicí

Na podzim si obzvláště ceníme snídaně, které nás zahřejí a zároveň nás uvedou do klidného rytmu dne. Tato ovesná kaše kombinuje krémovou základnu, skořicovou vůni a přirozenou sladkost jablek – díky čemuž chutná jako ranní dezert, který zároveň zasytí a dodá příjemný pocit domácího pohodlí.

podzimní ovesná kaše s arašídovým máslem, jablkem a skořicí

  1. Krémová, aromatická a plná podzimní atmosféry
  2. Ingredience
  3. Příprava
  4. Kalorie a makroživiny (1 porce)
  5. Proč ji připravit?

Krémová, aromatická a plná podzimní atmosféry

Hustá struktura, vanilkový skyr a jablečná fruszelina tvoří harmonickou kompozici, kterou prolomí křupavý akcent arašídového másla. Je to snídaně, která potěší jak fanoušky klasických ovesných kaší, tak i ty, kteří mají rádi spíše dezertní verze ranních jídel.

Ingredience

  • 160 ml mléka
  • 40 g ovesných vloček
  • 1 lžíce vanilkového pudinku
  • 1 pipeta flavour drops pečeného jablka s skořicí
  • 3 lžíce jablečné marmelády
  • špetka skořice
  • 100 g vanilkového skyr
  • 1 lžička Dziki Orzech crunchy

Příprava

V hrnci smíchejte ovesné vločky, mléko, pudink a aromatické kapky s příchutí pečeného jablka a skořice. Zahřívejte a neustále míchejte, dokud kaše nezhoustne a nezíská krémovou konzistenci. Odstavte z ohně a smíchejte s vanilkovým skyr, aby vznikla hedvábná konzistence. Kaši přendejte do misky a ozdobte jablečným kompotem, křupavým arašídovým máslem a trochou skořice. Podávejte ihned, nejlépe teplé.

Kalorie a makroživiny (1 porce)

Energie: 480 kcal

Bílkoviny: 23,7 g

Tuky: 13 g

Sacharidy: 49 g

Proč ji připravit?

Protože je to rychlý a efektní způsob, jak si připravit výživnou snídani, která je zároveň sytá a lehká. Stačí pár ingrediencí, abyste vytvořili misku plnou chuti, krémové konzistence a podzimních vůní, které zpříjemní každé ráno.

ZHODNOTIT ČLÁNEK:
0 / 5 5 0
SFD