Citrón
oranžový
Tropic Blue
Nutriční hodnota: 100 gramů 17,5 g (1 porce)
Energetická hodnota
1457 kJ / 348 kcal
255 kJ / 61 kcal
Tuky
0 g
0 g
z toho: nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
87 g
15 g
včetně cukrů
70 g
12 g
Vláknina
0 g
0 g
Bílkoviny
0 g
0 g
Sůl
1,6 g
0,3 g
Vitamín A
914 µg / 114%*
160 µg / 20%*
Vitamín D
5,7 µg / 114%*
1 µg / 20%*
Vitamín E
14 mg / 114%*
2,4 mg / 20%*
Vitamín C
91 mg / 114%*
16 mg / 20%*
Vitamín B1
1,2 mg / 109%*
0,2 mg / 18%*
Vitamín B2
1,6 mg / 114%*
0,3 mg / 21%*
Niacin
18 mg
3,2 mg
Vitamín B6
1,6 mg / 114%*
0,3 mg / 21%*
Kyselina listová
228 µg / 114%*
40 µg / 20%*
Vitamín B12
2,8 µg / 112%*
0,5 µg / 20%*
Biotin
57 µg
10 µg
Kyselina pantotenová
6,8 mg / 113%*
1,2 mg / 20%*
Draslík
490 mg / 24%*
86 mg / 4%*
Vápník
143 mg / 18%*
25 mg / 3%*
Hořčík
72 mg / 19%*
13 mg / 3%*
Sodík
0,7 g
0,1 g
L-glutamin
1100 mg
192 mg
L-karnitin
285 mg
50 mg
*NRH - nutriční referenční hodnota
cukr, maltodextriny, glukóza, fruktóza, regulátory kyselosti - kyselina citronová, kyselina jablečná, 3,1 % minerálních látek (chlorid sodný, draselné soli kyseliny ortofosforečné, vápenaté soli kyseliny ortofosforečné, citrát sodný, uhličitan hořečnatý), zahušťovadla - arabská guma, xanthanová guma, sodná sůl karboxymethylcelulózy, příchutě, 1,1 % l-glutaminu, 0,4% l-karnitin l-tartrát, 0,23 % vitaminu (kyselina l-askorbová - vitamin c, dl-alfa-tokoferylacetát - vitamin e, amid kyseliny nikotinové - niacin, d-biotin - biotin, retinylacetát - vitamin a, d-pantothenát vápenatý - kyselina pantotenová, pyridoxin hydrochlorid - vitamin b6, cholekalciferol - vitamin d, kyselina pteroylmonoglutamová - kyselina listová, thiaminmononitrát - vitamin b1, riboflavin - vitamin b2, kyanokobalamin - vitamin b12), sladidla - acesulfam k, sukralóza., barviva: karoteny (a), košenila (b), riboflaviny (c), e 150c (d), e 150d (e), e 133 (f), patentní modř v (g), indigokarmín (h), chlorofyly a chlorofyliny (i), kurkumin (j), antokyany (k), paprikový extrakt (l), betanin (m), rostlinný uhlík (n)
mléko, vejce, sója, ořechy, arašídy, obiloviny obsahující lepek, ryby, měkkýši, měkkýši