- CHUTNÉ MANDLE V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ SE SKOŘICÍ
- VYROBENY Z VYSOCE KVALITNÍCH SUROVIN
- SLAZENO MALTITOLEM
- BEZ PŘIDANÉHO CUKRU!
- SKVĚLÉ OBČERSTVENÍ KDYKOLIV BĚHEM DNE
- IDEÁLNÍ NÁHRADA SLADKOSTÍ
- 300 G OŘECHOVÉHO ŠÍLENSTVÍ
NUTLOVE je láska, která je návyková!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON jsou křupavé mandle v bílé čokoládě se skořicí. Pokud máte rádi oříšky, bílou čokoládu a skořici, je to pro Vás ideální pochoutka. Díky špetce skořice získávají arašídy charakteristickou sladko-kořeněnou chuť a vůni.
Mandle, které se skrývají pod čokoládovou "skořápkou", obsahují mnoho živin, užitečných pro náš organismus. Jsou bohatým zdrojem bílkovin a "dobrých" nenasycených mastných kyselin. Mandle kromě značné dávky sacharidů poskytují rovněž vitamíny B3 a E, stejně jako draslík.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON jsme jako náhradu cukru použili maltitol, který byl použit ve stejných poměrech jako cukr, takže není třeba měnit recepturu, a zastupovat jej jinými látkami.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON můžete použít různými způsoby. Jako doplněk k obohacení chuti salátů, ovocných dezertů nebo zmrzliny. Můžete jej také přidat do müsli, ovesné kaše nebo přírodního jogurtu. Nejlépe samozřejmě chutná přímo z krabičky :)
MANDLE
Mandle jsou nutričně cenné vzhledem k přítomnosti nenasycených mastných kyselin (NNMK), draslíku, hořčíku, antioxidantů, stejně jako vitamínů: niacinu (PP) A vitamínu E, zvaného vitamínem mládí. Díky bohatství těchto složek podporují kardiovaskulární systém a práci mozku, pomáhají sportovcům dosáhnout vysokých výsledků, podporují efektivní hubnutí. Ne náhodou jsou mandle nazývány "krály ořechů"! Podívejte se, jak mohou zlepšit Vaše rozpoložení.
Mezi ořechy a semeny se mandle rovněž vyznačují vysokým obsahem rostlinných bílkovin (cca. 21 g/100 g), na které mají fyzicky aktivní lidé zvýšenou potřebu, a vlákniny. Na druhou stranu niacin přítomný v mandlích působí proti pocitu únavy. Hořčík obsažený v mandlích ovlivňuje metabolismus, zvyšuje odolnost proti stresu, zabraňuje svalovým křečím. Poruchy práce žaludku mohou dramaticky ovlivnit výsledky, proto se sportovci rádi spoléhají na potraviny s vysokým obsahem vlákniny, jako jsou mandle. Kalorie poskytované mandlemi jsou impulsem energie!
SKOŘICE
Skořice je zdroj mnoha zdraví prospěšných látek, z nichž za nejcennější je považován skořicový aldehyd, který dává skořici charakteristický zápach. Skořice dodává energii a vitalitu, je vynikajícím zdrojem vápníku, železa a manganu. Stimuluje trávení, dodává tělu pokrmovou vlákninu, předchází zvyšování kyselosti a působí proti projímání. Zabraňuje vývoji a bojuje proti bakteriím a kvasinkám, takže může být použita jako přírodní konzervační látka. Má protizánětlivý účinek