Co je ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY EXOTIC FRUITS
ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY EXOTIC FRUITS je ovoce v želé, tzv. Fruželína, do které byly ponořeny kousky tropického ovoce. Exotic Fruits In Jelly svou lehkou konzistencí trochu připomíná ovocný desert, do kterého jsme naložili kousky marakuji, manga, pomeranče, kiwi a ananasu. Naše fruželíny vyrábíme pouze z vysoce kvalitního ovoce.
FRULOVE In Jelly Exotic Fruits lze použít různými způsoby. Jako přílohu k vaflím a palačinkám, zmrzlině, šlehačce, do cukrářských hmot, do knedlíků, k těstovinám, rýži. Všechny plody byly před zpracováním čerstvé a pečlivě vytříděné.
Fruželína FRULOVE In Jelly Exotic Fruits má hlubokou, bohatou a výraznou chuť. Obsažená v ní Marakuja je mírně kyselá, ale mísí se zde se sladkostí zralých, šťavnatých plodů manga, což dává nádhernou chuť exotiky. Její vůně připomíná horkou dovolenou na tropických plážích. Je velmi intenzivní, ale zároveň osvěžující s dominantní příchutí manga. Hloubku chuti, která se v první chvíli šíří v ústech, přináší pro změnu Marakuja se druhotným zásahem sladkosti. Kromě toho nám příchuť ananasu připomene jeho jedinečnou a jemnou chuť. Ovocná, výrazná a... „šťavnatá”. Nechte se přemluvit k exotickému pokušení.
Ovoce FRULOVE IN JELLY EXOTIC FRUITS
Marakuja je bohatým zdrojem vlákniny, která zlepšuje práci trávicího systému a snižuje riziko onemocnění trávícího ústrojí na nervovém pozadí, mimo jiné žaludeční neuróza. Urychluje eliminaci toxinů a čištění těla, podporuje práci střev, rychleji nasycuje a umožňuje kontrolovat nadměrnou chuť k jídlu. Marakuja je dobrým zdrojem vitamínů ze skupiny B (kyselina listová, B2, B3, B6) a minerálů: hořčík, fosfor, železo, draslík a měď. V marakuji najdeme také vysoký obsah vitaminu A (beta-karoten) a vitaminu C.
Marakuja dodává energii, podporuje přirozenou imunitu těla, podporuje zrak, zlepšuje stav pokožky, odstraňuje přebytečnou vodu z těla (díky čemuž snižuje otoky a tzv. vodní celulitidu), podporuje nervový systém a zlepšuje paměť a koncentraci, pomáhá vyrovnat se stresem.
Mango je dobrým zdrojem vitamínů a minerálů, stejně jako sacharidů, zajišťujíc nám solidní dávku energie. Sada vitamínů v mango obsahuje vitamíny C, A, E, K a některé vitamíny ze skupiny B. Cenné složky doplňují rovněž nacházející se v něm antioxidanty. Podporuje rovněž zdraví a pozitivně ovlivňuje vzhled.
Pomeranč je citrusové ovoce. Kromě toho, že má velmi příjemnou vůni, je také velmi šťavnatý a je velmi prospěšný pro naše zdraví. Navíc v něm najdeme bohatství vitaminu C, beta-karotenu a vitamínů skupiny B, včetně kyseliny listové. Má příznivý vliv na pokožku, pomáhá ji udržovat hydratovanou a zdravou. Konzumace pomerančů vede k posílení imunitního systému, zlepšuje zrak, zmírňuje stres, zlepšuje fungování mozku, podporuje fungování žaludku a střev (díky vláknině).
Ananasy jsou bohaté na jednoduché cukry, ale zároveň nízkokalorické. Obsahují vlákninu, draslík, hořčík, vápník, fosfor, železo, zinek, měď, mangan, vitamíny: A, B1, B2, B6, PP, kyselinu listovou a bromelain. Vysoký obsah vitamínu C v ovoci z něj činí vynikajícího pomocníka imunitního systému. Díky obsahu vlákniny je ananas skvělý během hubnutí. Vláknina podporuje trávicí procesy, odstraňuje toxické metabolické produkty. Bromelain obsažený v ananasu podporuje naše trávicí procesy. Jak můžete vidět, ananas má bohaté výživné a očišťující vlastnosti, takže jeho konzumací skutečně hodně získáváme.
Kiwi je extrémně bohaté především na vitamín C, díky čemuž je vynikajícím posilovačem imunitního systému, je to zároveň velmi silný antioxidant. Pomáhá bojovat proti volným radikálům a v důsledku toho zpomaluje příznaky předčasného stárnutí. Kiwi také obsahuje mimo jiné vitamín K a E, draslík, hořčík a kyselinu listovou.
Ve svém složení má velké množství vlákniny, takže se doporučuje lidem, kteří mají problémy s plynatostí a zácpou. Glykemický index kiwi je 50, takže toto ovoce může být konzumováno diabetiky v přiměřeném množství. Osoby, které jsou v současné době na redukční dietě, mohou využít blahodárné vlastnosti kiwi, jelikož má pouze velmi málo kalorií (74 kcal/100 g).