ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON jsou jablka se skořicí v želé, tedy tzv. Fruželína. FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON má lehkou konzistenci, která trochu připomíná želé, do kterého jsme ponořili kousky šťavnatých polských jablek posypaných voňavou skořicí. Naše fruželíny vyrábíme pouze z vysoce kvalitních složek.
FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON lze použít různými způsoby. Jako přílohu k vaflím a palačinkám, zmrzlině, šlehačce, do cukrářských hmot, do knedlíků, k těstovinám, rýži. Všechny plody byly před zpracováním čerstvé a pečlivě vytříděné
Už nemusíte procházet desítky stánků a marketů při hledání chutných a šťavnatých jablek pro výrobu bezkonkurenčních konzerv. Nejkrásnější vůně podzimu a rodinných svátků můžete mít pokaždé, když otevřete sklenici s FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON. Příprava lahodných pokrmů a dezertů je mnohem jednodušší, když máte po ruce FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON - chuť skutečných jablek se špetkou skořice.
Výhody Jablka:
Jablka jsou nízkokalorické ovoce, které pomáhá při hubnutí - jedno jablko má pouhých 55 kalorií. Toto ovoce obsahuje mimo jiné vitamín C, vlákninu, draslík a železo. Jablka mají nejen nízký obsah kalorií, tuku a sodíku, ale obsahují rovněž vitamíny a minerály. Vláknina obsažená v jablkách pomáhá regulovat hladinu cholesterolu i cukru v krvi. Snižuje rovněž krevní tlak a zlepšuje střevní peristaltiku. Vláknina také snižuje pocit hladu. Pektiny přítomné v jablku absorbují vodu a prodlužují tak pocit sytosti.
Jablka mají nízkou hodnotu glykemického indexu, takže se doporučují osobám s cukrovkou nebo hyperglykémií (neplatí pro šťávu). Obsahují vitamín C, který zvyšuje imunitu, draslík a hořčík pro zdravý nervový systém. Podporují regeneraci a zlepšují pružnost pokožky, zlepšují fungování buněk a podílí se na produkci kolagenu. Jablka mají mnoho výhod. JEZME JABLKA!
Skořice je zdroj mnoha zdraví prospěšných látek, z nichž za nejcennější je považován skořicový aldehyd, který dává skořici charakteristický zápach. Skořice dodává energii a vitalitu, je vynikajícím zdrojem vápníku, železa a manganu. Stimuluje trávení, dodává tělu pokrmovou vlákninu, předchází zvyšování kyselosti a působí proti projímání. Zabraňuje vývoji a bojuje proti bakteriím a kvasinkám, takže může být použita jako přírodní konzervační látka. Má protizánětlivý účinek.