Černý rybíz
oranžový
Hruška
Nutriční hodnota: 100 gramů 20 g (1 porce)
Vitamín C
500 mg / 625%*
100 mg / 125%*
Vitamín B6
25 mg / 1786%*
5 mg / 357%*
Vitamín D
38 µg / 750%*
7,5 µg / 150%*
Kolagenový protein
45000 mg
9000 mg
Chondroitinsulfát
6000 mg
1200 mg
Glukosamin
7500 mg
1500 mg
methylsulfonylmethan (MSM)
1500 mg
300 mg
Extrakt z kadidla (Boswellia serrata)
1000 mg
200 mg
Kyselina hyaluronová
100 mg
20 mg
*NRH - nutriční referenční hodnota
kolagenový protein: hydrolyzovaný rybí kolagen 22,5 % -naticol®, hydrolyzát vepřové želatiny, maltodextrin, draselná sůl glukosamin sulfátu (z měkkýšů), chondroitinsulfát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, msm (methylsulfonylmethan), 10% acetyl-keto-beta-boswellové kyseliny) - boswellin® ps, regulátor kyselosti: kyselina jablečná, kyselina l-askorbová (vitamin c), stabilizátory: arabská guma a xantanová guma, aroma, směs koncentrátu z červené řepy a extraktu ze spiruliny, protispékavá látka: fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, koncentrát z černé mrkve, sladidla: sukralóza a steviol-glykosidy ze stévie, sodná sůl kyseliny hyaluronové, pyridoxin hydrochlorid (vitamin b6), cholekalciferol (vitamin d)
ryby, měkkýši, sója, mléko