ALLNUTRITION WHEY LACTOSE FREE je bezlaktózový proteinový doplněk, který se skládá z čistého syrovátkového proteinového koncentrátu bez zbytečných přísad. Výrobek se vyznačuje dostatečnou vstřebatelností, vysokým obsahem větvených aminokyselin a vysokou biologickou hodnotou (BV 104).
Zkuste WHEY LACTOSE FREE v nejprodávanějších příchutích:
- čokoláda,
- karamel,
- přírodní,
- jahodový tvarohový koláč,
- vanilka a mnoho dalších!
PROČ WHEY LACTOSE FREE?
RŮST A UDRŽOVÁNÍ SVALOVÉ HMOTY
Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty [1]. Aminokyseliny, které obsahuje, jsou nezbytné pro proces syntézy svalových bílkovin. Pokud tělo dostává dostatečné množství této stavební složky, poskytuje suroviny potřebné pro růst a udržení svalové hmoty.
ZDRAVÉ KOSTI
Příjem bílkovin pomáhá udržovat zdravé kosti [2]. Kosti se skládají z buněk, bílkovin, minerálů a dalších látek. Bílkoviny jsou nezbytné pro tvorbu nových buněk, včetně těch, které se podílejí na stavbě a udržování struktury kostí.
PODPORA STRAVY A TRÉNINKU
Dospělý člověk potřebuje přibližně 0,8 g bílkovin na kilogram tělesné hmotnosti. Potřeba se výrazně zvyšuje u lidí, kteří intenzivně trénují, a u starších osob. Zdravá strava by měla být dostatečně pestrá, aby zajistila přísun nejdůležitějších aminokyselin do organismu. Teprve pak se plně uplatní úloha bílkovin v organismu.
BEZ LAKTÓZY
Nesnášenlivost laktózy je poměrně častý stav, který se projevuje při nedostatku laktázy, enzymu potřebného ke štěpení laktózy, v těle. Intolerance laktózy se projevuje nepříjemnými zažívacími příznaky. Osoby postižené tímto nepříjemným stavem si stěžují mj. na: nevolnost, bolesti břicha, nadýmání a koliky.
S pomocí přichází WHEY LACTOSE FREE proteinová výživa bez přidané laktózy!
WHEY LACTOSE FREE je testován a certifikován podle kvality. Ve 30 g prášku rozpuštěného ve 200 ml vody je obsah laktózy nižší než 0,01 g na 100 ml výrobku!
KDY POUŽÍT WHEY LACTOSE FREE?
WHEY LACTOSE FREE lze použít kdykoli během dne a v jakékoli formě - proteinový koktejl lze připravit snadno a rychle. Je také ideální jako přídavek do ovesné kaše, omelet a jídel.