BALENÍ: 1000 G, TŁUSZCZ: 0 G, TUKY: 4 G, SLAZENO ERYTHRITOLEM
PROČ RASPBERRY IN JELLY?
- PŘIPOJTE SE K FRUŽELÍNOVÝM MANIAKŮM!
- LEPŠÍ NEŽ MARMELÁDA BABIČKY LEOKÁDIE!
- OBSAH OVOCE DOSAHUJE AŽ 80%!
- DO TÉTO FRUŽELÍNY JSME NEPŘIDALI ANI GRAM CUKRU
- SLAZENO ERYTHRITOLEM
- PERFEKTNÍ DOPLNĚK DO VŠECH POKRMŮ A DEZERTŮ
- K PŘÍMÉ KONZUMACI A K ZAPÉKÁNÍ
- VYROBEN Z VYSOCE KVALITNÍCH SUROVIN
- UPOZORNĚNÍ! RYCHLE MIZÍ!
ALLNUTRITION RASPBERRY IN JELLY jsou maliny v želé, tzv. Fruželína. Raspberry in Jelly má lehkou strukturu, která se trochu podobá želé, do kterého jsme ponořili šťavnaté maliny. Naše fruželíny vyrábíme pouze z vysoce kvalitního ovoce.
RASPBERRY IN JELLY můžete využít různými způsoby. Jako přílohu k vaflím a palačinkám, zmrzlině, šlehačce, do cukrářských hmot, do knedlíků, k těstovinám, rýži. Všechny plody byly před zpracováním čerstvé a pečlivě vytříděné.
Malina a její původ:
Malina - skupina odrůd z rodu Rubus L.. vyznačující se obvykle červenou barvou plodů a snadností jejich oddělování od květinového jádra (ostatní druhy většinou nosí obecný název ostružiny). Různé kultivované odrůdy mohou mít ovoce v barevné paletě od černé a fialové, až po červenou, žlutou nebo bělavou.
Pěstování malin zahájili již Římané kolem IV. století a díky nim se rozšířily po celé Evropě. Jedná se o plody se sladkou chutí, plné nutričních hodnot. Jak čerstvé, či sušené ovoce, tak malinová šťáva poskytují extrémně cenné živiny, které ovlivňují zdraví celého organismu.
Vlastnosti malin:
- Řada vitamínů a minerálů - bohatství vitamínů mimo jiné C, E, B1, B2, B6 a mnoho minerálů: draslík, hořčík, vápník, železo.
- Imunitní systém - má příznivý vliv na fungování imunitního systému, díky barvivu - anthokyaninům, které zvyšují přirozenou obranyschopnost těla.
- Regulace práce střev - obsahují velké množství pektinů, tedy vlákniny, která pomáhá regulovat práci střev a udržuje správnou rovnováhu střevní mikroflóry.
- Přírodní antioxidanty - obsahují velké množství polyfenolů, cenného zdroje antioxidantů, snižují škodlivé účinky volných kyslíkových radikálů a chrání tak tělo před vývojem různých onemocnění.
KDY RASPBERRY IN JELLY?
KDYKOLI NA NĚ MÁTE CHUŤ!
NEOSTÝCHEJTE SE!