ALLNUTRITION PRO WHEY je zdrojem vysoce kvalitního syrovátkového proteinu. Díky unikátní kombinaci koncentrátu a izolátu syrovátkových bílkovin (WPC + WPI) PRO WHEY poskytuje svalům optimální kompozici živin, které spotřebováváme během fyzické aktivity. Znamená to, že PRO WHEY poskytuje kompletní bílkoviny bez nadbytečných cukrů a tuků.
Bílkoviny obsažené v PRO WHEY se vyznačují rychlou absorpcí, vysokou hladinou aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA a vysokou biologickou hodnotou. Biologická hodnota je ukazatelem, který určuje množství bílkovin, které může tělo jednorázově absorbovat. Jeho vysoká úroveň znamená vysoce kvalitní proteinovou výživu.
VÝHODY POUŽÍVÁNÍ ALLNUTRITION PRO WHEY
PRO WHEY doplňuje naši stravu bílkovinami, podporuje regeneraci po námaze a díky mnoha různým chuťovým variantám - skvěle chutná. Není důležité zda rekreačně - aerobik, jednou týdně, přehazování tun železa nebo vytrvalostní běh v blátě - v každé situaci PRO WHEY plní svou roli. Díky regeneračnímu účinku Vám PRO WHEY pomůže zvládnout stále novější výzvy, bez ohledu na druh aktivity, jakou provozujete.
PRO WHEY je dodáván v instantní formě, a díky tomu se dobře mísí, snadno se rozpouští a konzistence připravené k jídlu porce je dokonale krémová a zcela bez hrudek. Umožňuje to používat PRO WHEY v kuchyni jako plnohodnotnou složku, fit pečiva, dezertů a občerstvení.
PROČ JSOU BÍLKOVINY TAK DŮLEŽITÉ?
Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem pro svalovou tkáň. Regulují metabolické procesy v těle, vytváří enzymy, hormony, protilátky. Aminokyseliny obsažené v nich zvyšují anabolické procesy v těle a chrání svaly před katabolismem. Spolu s tuky a sacharidy - jsou jednou z nejdůležitějších složek stravy.
CO JE TO WPC?
Koncentrát syrovátkové bílkoviny je složka mléčného původu získaná v procesu mikrofiltrace nebo ultrafiltrace. WPC na pozadí jiných bílkovin (zejména rostlinných, ale také kaseinových, masných, nebo dokonce vaječných), má velmi vysokou nutriční hodnotou vyplívající z vysokého podílu esenciálních aminokyselin (tzv. EAA), a to zejména aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA.
CO JE TO WPI?
Izolát syrovátkové bílkoviny je, stejně jako syrovátkový koncentrát, bílkovina mléčného původu. Obvykle se WPI získává pomocí technologického procesu nazývaného mikroflitrace křížového průtoku (CFM), který probíhá při nízkých teplotách. Při této metodě nedochází k denaturaci aktivních biokomponentů.