BALENÍ: 30 G, MNOŽSTVÍ CUKRU: 6.9G
PROČ NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE?
- CHUTNÉ MANDLE V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ SE SKOŘICÍ
- VYROBENY Z VYSOCE KVALITNÍCH SUROVIN
- SLAZENO MALTITOLEM
- BEZ PŘIDANÉHO CUKRU!
- SKVĚLÉ OBČERSTVENÍ KDYKOLIV BĚHEM DNE
- IDEÁLNÍ NÁHRADA SLADKOSTÍ
NUTLOVE je láska, která je návyková!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMONjsou křupavé mandle v bílé čokoládě se skořicí. Pokud máte rádi oříšky, bílou čokoládu a skořici, je to pro Vás ideální pochoutka. Díky špetce skořice získávají arašídy charakteristickou sladko-kořeněnou chuť a vůni.
Mandle, které se skrývají pod čokoládovou "skořápkou", obsahují mnoho živin, užitečných pro náš organismus. Jsou bohatým zdrojem bílkovin a "dobrých" nenasycených mastných kyselin. Mandle kromě značné dávky sacharidů poskytují rovněž vitamíny B3 a E, stejně jako draslík.
V NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON jsme jako náhradu cukru použili maltitol, který byl použit ve stejných poměrech jako cukr, takže není třeba měnit recepturu, a zastupovat jej jinými látkami.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON můžete použít různými způsoby. Jako doplněk k obohacení chuti salátů, ovocných dezertů nebo zmrzliny. Můžete jej také přidat do müsli, ovesné kaše nebo přírodního jogurtu. Nejlépe samozřejmě chutná přímo z krabičky :)
MANDLE
Mandle jsou nutričně cenné vzhledem k přítomnosti nenasycených mastných kyselin (NNMK), draslíku, hořčíku, antioxidantů, stejně jako vitamínů: niacinu (PP) A vitamínu E, zvaného vitamínem mládí. Díky bohatství těchto složek podporují kardiovaskulární systém a práci mozku, pomáhají sportovcům dosáhnout vysokých výsledků, podporují efektivní hubnutí. Ne náhodou jsou mandle nazývány "krály ořechů"! Podívejte se, jak mohou zlepšit Vaše rozpoložení.
Mezi ořechy a semeny se mandle rovněž vyznačují vysokým obsahem rostlinných bílkovin (cca. 21 g/100 g), na které mají fyzicky aktivní lidé zvýšenou potřebu, a vlákniny. Na druhou stranu niacin přítomný v mandlích působí proti pocitu únavy. Hořčík obsažený v mandlích ovlivňuje metabolismus, zvyšuje odolnost proti stresu, zabraňuje svalovým křečím. Poruchy práce žaludku mohou dramaticky ovlivnit výsledky, proto se sportovci rádi spoléhají na potraviny s vysokým obsahem vlákniny, jako jsou mandle. Kalorie poskytované mandlemi jsou impulsem energie!
SKOŘICE
Skořice je zdroj mnoha zdraví prospěšných látek, z nichž za nejcennější je považován skořicový aldehyd, který dává skořici charakteristický zápach. Skořice dodává energii a vitalitu, je vynikajícím zdrojem vápníku, železa a manganu. Stimuluje trávení, dodává tělu pokrmovou vlákninu, předchází zvyšování kyselosti a působí proti projímání. Zabraňuje vývoji a bojuje proti bakteriím a kvasinkám, takže může být použita jako přírodní konzervační látka. Má protizánětlivý účinek
KDY NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON?
POKAŽDÉ, KDYŽ TOUŽÍTE PO SVÝCH OBLÍBENÝCH SLADKOSTECH!