BALENÍ: 300 G, MNOŽSTVÍ CUKRU: 1,6G
PROČ SI DÁT NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON?
- LAHODNÉ MANDLE V MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ SE SKOŘICÍ
- VYROBENO ZE SUROVIN NEJVYŠŠÍ KVALITY
- SLAZENO MALTITOLEM
- BEZ PŘIDANÉHO CUKRU!
- DOKONALÁ SVAČINKA V KAŽDOU DENNÍ DOBU
- DOKONALÁ NÁHRADA SLADKOSTÍ
- 300 G OŘECHOVÉHO ŠÍLENSTVÍ
NUTLOVE je láska, která způsobuje závislost!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON jsou křupavé mandle v mléčné čokoládě se skořicí. Pokud máte rádi oříšky, mléčnou čokoládu a skořicí, je to pro vás ta pravá svačinka. Skořicová příchuť dodává oříškům charakteristickou sladkou a kořenitou chuť a vůni.
Mandle, které se schovávají pod čokoládovou „skořápkou“, obsahují mnoho cenných živin, které naše tělo potřebuje. Jsou bohatým zdrojem bílkovin a „dobrých“ nenasycených mastných kyselin. Kromě velké dávky sacharidů dodávají mandle také vitaminy B3, E a také draslík.
V NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON jsme místo cukru použili maltitol, a to ve stejném poměru jako cukr, takže nebylo nutné měnit recepturu a nahrazovat ho jinými surovinami.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON má různorodé využití. Jako doplněk k ochucení salátů, ovocných nebo zmrzlinových dezertů. Můžete je také přidat do müsli, kaše nebo přírodního jogurtu. Nejlépe samozřejmě chutnají přímo z dózy :)
MANDLE
Mandle vděčí za svou nutriční hodnotu přítomnosti esenciálních nenasycených mastných kyselin (EFA), draslíku, hořčíku, antioxidantů a vitaminů: niacinu (PP) a vitaminu E, známého jako vitamin mládí. Díky velkému množství těchto živin podporují oběhový systém a činnost mozku, pomáhají sportovcům dosahovat dobrých výsledků a usnadňují účinné hubnutí. Ne nadarmo mandle nazýváme „králi ořechů“! Podívejte se, jak mohou zlepšit vaši duševní pohodu.
Mezi oříšky a semínky se mandle vyznačují také vysokým obsahem vlákniny a rostlinných bílkovin (asi 21 g / 100 g), které fyzicky aktivní lidé potřebují ve větší míře. Niacin obsažený v mandlích působí proti pocitu únavy. Hořčík v mandlích ovlivňuje metabolické změny, zvyšuje odolnost vůči stresu, předchází svalovým křečím. Žaludeční potíže mohou výrazně ovlivnit výkon, proto sportovci rádi konzumují potraviny bohaté na vlákninu, jako jsou mandle. Kalorie dodané v mandlích, to je injekce energie!
SKOŘICE
Skořice je zdrojem mnoha zdraví prospěšných látek, z nichž za nejcennější je považován cinnamaldehyd, který dodává skořici její typickou vůni. Skořice povzbuzuje energii a vitalitu a je výborným zdrojem vápníku, železa a manganu. Stimuluje trávení, dodává tělu vlákninu, zabraňuje překyselení a působí proti průjmu. Zpomaluje rozvoj bakterií a kvasinek a bojuje proti nim, takže ji lze používat jako přírodní konzervační prostředek. Má protizánětlivé vlastnosti.
KDY SI DÁT NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON?
POKAŽDÉ, KDYŽ MÁTE CHUŤ NA OBLÍBENÉ SLADKOSTI!