- LAHODNÉ MANDLE V MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ SE SKOŘICÍ
- VYROBENO ZE SUROVIN NEJVYŠŠÍ KVALITY
- SLAZENO MALTITOLEM
- BEZ PŘIDANÉHO CUKRU!
- DOKONALÁ SVAČINKA V KAŽDOU DENNÍ DOBU
- DOKONALÁ NÁHRADA SLADKOSTÍ
- 300 G OŘECHOVÉHO ŠÍLENSTVÍ
NUTLOVE je láska, která způsobuje závislost!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON jsou křupavé mandle v mléčné čokoládě se skořicí. Pokud máte rádi oříšky, mléčnou čokoládu a skořicí, je to pro vás ta pravá svačinka. Skořicová příchuť dodává oříškům charakteristickou sladkou a kořenitou chuť a vůni.
Mandle, které se schovávají pod čokoládovou „skořápkou“, obsahují mnoho cenných živin, které naše tělo potřebuje. Jsou bohatým zdrojem bílkovin a „dobrých“ nenasycených mastných kyselin. Kromě velké dávky sacharidů dodávají mandle také vitaminy B3, E a také draslík.
V NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON jsme místo cukru použili maltitol, a to ve stejném poměru jako cukr, takže nebylo nutné měnit recepturu a nahrazovat ho jinými surovinami.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLENUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE AND CINNAMON má různorodé využití. Jako doplněk k ochucení salátů, ovocných nebo zmrzlinových dezertů. Můžete je také přidat do müsli, kaše nebo přírodního jogurtu. Nejlépe samozřejmě chutnají přímo z dózy :)
MANDLE
Mandle vděčí za svou nutriční hodnotu přítomnosti esenciálních nenasycených mastných kyselin (EFA), draslíku, hořčíku, antioxidantů a vitaminů: niacinu (PP) a vitaminu E, známého jako vitamin mládí. Díky velkému množství těchto živin podporují oběhový systém a činnost mozku, pomáhají sportovcům dosahovat dobrých výsledků a usnadňují účinné hubnutí. Ne nadarmo mandle nazýváme „králi ořechů“! Podívejte se, jak mohou zlepšit vaši duševní pohodu.
Mezi oříšky a semínky se mandle vyznačují také vysokým obsahem vlákniny a rostlinných bílkovin (asi 21 g / 100 g), které fyzicky aktivní lidé potřebují ve větší míře. Niacin obsažený v mandlích působí proti pocitu únavy. Hořčík v mandlích ovlivňuje metabolické změny, zvyšuje odolnost vůči stresu, předchází svalovým křečím. Žaludeční potíže mohou výrazně ovlivnit výkon, proto sportovci rádi konzumují potraviny bohaté na vlákninu, jako jsou mandle. Kalorie dodané v mandlích, to je injekce energie!
SKOŘICE
Skořice je zdrojem mnoha zdraví prospěšných látek, z nichž za nejcennější je považován cinnamaldehyd, který dodává skořici její typickou vůni. Skořice povzbuzuje energii a vitalitu a je výborným zdrojem vápníku, železa a manganu. Stimuluje trávení, dodává tělu vlákninu, zabraňuje překyselení a působí proti průjmu. Zpomaluje rozvoj bakterií a kvasinek a bojuje proti nim, takže ji lze používat jako přírodní konzervační prostředek. Má protizánětlivé vlastnosti.