ALLDEYNN WHEYROSE je plnohodnotný proteinový nápoj s přídavkem trávicích enzymů značkové formule Digezyme®. Proteinový doplněk je založen na Whey Protein Concentrate – koncentrátu syrovátkového proteinu bez laktózy.
      
     WHEYROSE je protein vytvořený pro všechny, kteří obtížně snášejí jiné proteinové doplňky.
 
 Zkuste WHEYROSE v nejprodávanějších příchutích:
    
        
        - bílá čokoláda s kousky lyofilizovaných malin,
 
        - čokoládová třešeň s kousky lyofilizovaných třešní,
 
        - vanilka a borůvky s kousky lyofilizovaných brusinek,
 
        - arašídové máslo s himálajskou solí a kousky sušenek bez cukru,
 
        - sušenky s kousky sušenek bez cukru a mnoho dalších!
 
    
PROČ ALLDEYNN WHEYROSE?
PODPORA TRÁVENÍ S DIGEZYME®
Digezyme® je komplex trávicích enzymů patentovaný americkou laboratoří Sabinsa, který obsahuje amylázu, celulázu, lipázu, laktázu a proteázu. Trávicí enzymy pomáhají rozkládat makromolekuly na menší složky, takže složky potravy a živin WHEYROSE, se dokáže ještě lépe asimilovat.
  PODPORUJE ROZVOJ ATLETICKÉ POSTAVY
  
Bílkoviny jsou nezbytnou makrosložkou denní stravy a mají v těle stavební funkci - přispívají k tvorbě bílkovin růst a zachování svalové hmoty a zároveň podpora zdravých kostí [1].
Dostatek bílkovin je důležitý zejména pro sportovce a všechny aktivní lidi. Pokud máte zájem o větší přínosy fyzické aktivity a vaším cílem je vytvarovat si krásnou, sportovní postavu, pak si WHEYROSE je pro Vás ideálním produktem.
Trénink, strava a proteinová výživa WHEYROSE abychom vám pomohli uspět a dosáhnout všech vašich cílů v oblasti postavy!
NĚKOLIK SLOV O LAKTÓZE A LAKTÓZOVÉ INTOLERANCI...
Je to mléčný cukr složený z molekul glukózy a galaktózy. Laktóza se přirozeně vyskytuje v kravském mléce a obsahuje 4,6 až 4,9 g v každých 100 g. Mléčný cukr se nachází také v mnoha dalších výrobcích, jako jsou: zmrzlina, kefír, podmáslí, bílý sýr, smetana nebo přírodní jogurt. Laktóza je v kojeneckém věku nezbytná. Enzymem zodpovědným za její trávení je laktáza, jejíž aktivita v pozdějších fázích vývoje člověka klesá, což vede k intoleranci laktózy a vzniku zažívacích potíží.
Nesnášenlivost laktózy je v dnešní době velmi časté onemocnění, které se projevuje při nedostatku laktázy - enzymu potřebného ke štěpení laktózy - v těle. Intolerance se projevuje nepříjemnými gastrointestinálními příznaky. Lidé s intolerancí laktózy si stěžují mj. na: nevolnost, bolesti břicha, nadýmání a koliky.