ALLDEYNN WHEYROSE je kompletní pitný protein s přidanými trávicími enzymy značkové receptury Digezyme®. Bílkovinná výživa je založena na Whey Protein Concentrate - syrovátkový proteinový koncentrát bez laktózy. WHEYROSE se vyznačuje snadnou stravitelností, rychlým vstřebáváním a vysokým obsahem esenciálních aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA.
WHEYROSE je protein vytvořený pro všechny, kteří obtížně snášejí jiné proteinové doplňky.
Zkuste WHEYROSE v nejprodávanějších příchutích:
- bílá čokoláda s kousky lyofilizovaných malin,
- čokoládová třešeň s kousky lyofilizovaných třešní,
- vanilka a borůvky s kousky lyofilizovaných brusinek,
- arašídové máslo s himálajskou solí a kousky sušenek bez cukru,
- sušenky s kousky sušenek bez cukru a mnoho dalších!
PROČ ALLDEYNN WHEYROSE?
PODPORA TRÁVENÍ S DIGEZYME®
Digezyme® je komplex trávicích enzymů patentovaný americkou laboratoří Sabinsa, který obsahuje amylázu, celulázu, lipázu, laktázu a proteázu. Trávicí enzymy pomáhají rozkládat makromolekuly na menší složky, takže složky potravy a živin WHEYROSE, se dokáže ještě lépe asimilovat.
PODPORUJE ROZVOJ ATLETICKÉ POSTAVY
Bílkoviny jsou nezbytnou makrosložkou denní stravy a mají v těle stavební funkci - přispívají k tvorbě bílkovin růst a zachování svalové hmoty a zároveň podpora zdravých kostí [1].
Dostatek bílkovin je důležitý zejména pro sportovce a všechny aktivní lidi. Pokud máte zájem o větší přínosy fyzické aktivity a vaším cílem je vytvarovat si krásnou, sportovní postavu, pak si WHEYROSE je pro Vás ideálním produktem.
Trénink, strava a proteinová výživa WHEYROSE abychom vám pomohli uspět a dosáhnout všech vašich cílů v oblasti postavy!
NĚKOLIK SLOV O LAKTÓZE A LAKTÓZOVÉ INTOLERANCI...
Je to mléčný cukr složený z molekul glukózy a galaktózy. Laktóza se přirozeně vyskytuje v kravském mléce a obsahuje 4,6 až 4,9 g v každých 100 g. Mléčný cukr se nachází také v mnoha dalších výrobcích, jako jsou: zmrzlina, kefír, podmáslí, bílý sýr, smetana nebo přírodní jogurt. Laktóza je v kojeneckém věku nezbytná. Enzymem zodpovědným za její trávení je laktáza, jejíž aktivita v pozdějších fázích vývoje člověka klesá, což vede k intoleranci laktózy a vzniku zažívacích potíží.
Nesnášenlivost laktózy je v dnešní době velmi časté onemocnění, které se projevuje při nedostatku laktázy - enzymu potřebného ke štěpení laktózy - v těle. Intolerance se projevuje nepříjemnými gastrointestinálními příznaky. Lidé s intolerancí laktózy si stěžují mj. na: nevolnost, bolesti břicha, nadýmání a koliky.