WHEYROSE je protein s dodatkem trávicích enzymů a kousků lyofilizovaného ovoce. Je snadno stravitelný, a je snadným a rychlým způsobem, jak získat bílkoviny, mohou jej konzumovat osoby s intolerancí laktózy a chutná skutečně skvěle, takže je velmi dobrý jako doplněk k pokrmům a dezertům.
Co je to WHEYROSE?
WHEYROSE je doplněk s vysokým obsahem bílkovin založený na nejkvalitnějším bezlaktózovém koncentrátu syrovátkového proteinu (Whey Protein Concentrate), který je považován za jeden z nejlepších zdrojů bílkovin v naší stravě. Syrovátkový protein se vyznačuje snadným trávením, rychlou absorpcí a vysokým obsahem esenciálních aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA.
Kromě toho jsme obohatili náš produkt o komplex trávicích enzymů DigeZyme® patentovaný americkou laboratoří Sabins.
Skládá se z pěti trávicích enzymů, jako je amyláza, celuláza, lipáza, laktáza a proteáza. Trávicí enzymy pomáhají štěpit makromolekuly na menší prvky, díky čemuž se složky jídla a našeho doplňku ještě lépe vstřebávají. To vám umožní minimalizovat nebo dokonce eliminovat zažívací potíže.
Co jsou to bílkoviny?
Bílkoviny jsou nezbytnou makro složkou každodenní stravy, plní v organizmu stavební roli. Vytváří strukturu svalů a dalších tkání, jsou součástí kožních buněk, vlasů a nehtů. Bílkoviny, konkrétněji aminokyseliny v nich obsažené, slouží především k obnově poškozených tkání a buněk a jsou hlavními stavebními kameny hormonů a enzymů.
Konzumace bílkovin podporuje rekonstrukci svalových bílkovin a zvyšuje růst svalové hmoty (buduje čisté svaly). Bílkoviny urychlují regeneraci po tréninku. Jsou zvláště důležité pro osoby aktivní, sportovce, osoby, kterým záleží na jejich postavě a regeneraci. Pokud Vám záleží na větších výhodách vyplývajících z fyzické aktivity a Vaším cílem je formovat krásnou, atletickou postavu, WHEYROSE je pro Vás dokonalým produktem.
Bílkoviny hrají rovněž klíčovou roli v procesu hubnutí. Trénink, strava, regenerace a nejkvalitnější proteinový doplněk WHEYROSE jsou zárukou úspěchu a dosažení všech cílů Vaší postavy.
Několik slov o laktóze
Laktóza je mléčný cukr vyrobený z molekul glukózy a galaktózy. Laktóza se přirozeně vyskytuje v mléce - kravské mléko, obsahuje od 4,6 do 4,9 g laktózy na každých 100 g. Laktózu najdete rovněž v mnoha dalších výrobcích, jako jsou: zmrzlina, kefír, podmáslí, bílý sýr, smetana nebo přírodní jogurt. Laktóza je nezbytná v kojeneckém věku. Enzym zodpovědný za její trávení je laktáza, jejíž aktivita v následujících stadiích lidského vývoje slábne, což vede k intoleranci laktózy a objevujícím se problémům s trávicím systémem.
Jak vypadá intolerance laktózy a jaké jsou příznaky?
Intolerance laktózy je v dnešní době velmi populárním onemocněním, které se aktivuje ve chvíli, kdy máme v těle nedostatek laktázy, tj. enzymu potřebného k jejímu odbourávání.
Intolerance se projevuje nepříjemnými problémy trávicího systému. Osoby s intolerancí laktózy si stěžují mimo jiné na nevolnost, bolesti břicha, plynatost, koliku.