- Zdravý zdroj tuků
- Nepálí se
- Dlouhá trvanlivost
- Výjimečná chuť a vůně
Foods by Ann Organic Clarified Butter Ghee se díky vysokému bodu zakouření až 250 stupňů nepřepaluje, což z něj činí ideální tuk pro smažení, dušení a přípravu různých teplých pokrmů. Bohatá chuť Ghee dodává pokrmům z různých kuchyní celého světa hloubku, takže každý pokrm bude nezapomenutelný!
JAKÝ JE POSTUP PŘÍPRAVY GHEE?
Proces čiření másla spočívá v zahřátí másla na vysokou teplotu, čímž se odpaří voda a oddělí se pevné látky (nečistoty) od nejčistšího mléčného tuku. Zahřátí másla na 118 stupňů umožní proběhnout Maillardově reakci, která dává máslu Ghí charakteristickou karamelovou barvu a příchuť.
Jednou z největších výhod Másla Ghee je jeho dlouhá trvanlivost. Díky procesu čiření, při kterém se odstraní většina bakterií a odpaří voda, máslo nežlukne a zůstává dlouho čerstvé. Jedná se o ideální produkt pro skladování, který bude vždy připraven k použití, když ho budete potřebovat.
Foods by Ann - chuť, zdraví, energie!
Recenze označená textem „Ověřený nákup“ znamená, že jsme schopni ověřit
spotřebitele, který si zboží zakoupil, jelikož má účet v našem Allnutrition.cz obchodě. Tímto
způsobem kontrolujeme osobu, která recenzi napsala, zda si produkt skutečně
zakoupila nebo použila prostřednictvím našeho obchodu.
Názor označený jako: "NEJUŽITEČNĚJŠÍ NÁZOR" je obsah vytvořený spotřebitelem ve formátu "ověřený nákup", který byl vybrán Týmem SFD. Všechny názory na produkt si můžete přečíst výše, využívajíc možnost řazení.